Поредните епизоди от борбата за титлата в Англия бяха начална

...
Поредните епизоди от борбата за титлата в Англия бяха начална
Коментари Харесай

Контра: Защо Ливърпул не се откъсна на върха и кой ще удари първи - Барса или Реал Мадрид?

Поредните епизоди от битката за купата в Англия бяха начална тематика на днешното предаване “Контра”, излъчено онлайн в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков потърсиха аргументите за по-слабите изяви на Манчестър Сити против тимове от по-задни позиции. Играта с ръка на Серхио Агуеро при третия гол на “гражданите” също беше коментирана. Защо Ливърпул не се възползва от грешката и взе единствено точка против Лестър? Трябваше ли да има дузпа против Наби Кейта и дали Хари Магуайър заслужаваше червен картон?

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK

Журналистите проучиха идния супермач сред Барселона и Реал Мадрид, преглеждайки последните срещи на двата отбора през уикенда. Колко е значимо Лионел Меси да играе и доколко развръзката от този елиминационен дуел ще влияе върху представянето на двата отбора до края на сезона? Порязан ли беше Атлетико Мадрид против Бетис? Имаше ли дузпа против Алваро Мората?

Четиримата потърсиха отговори за слабите игри на Ювентус. Беше хвърлен взор и върху борбата сред Рома и Милан и най-много противоречивата обстановка в наказателното поле на римляните. Остана време и за Германия, в което публицистите приказваха за формата на Байерн (Мюнхен) и перпективите им в Бундеслигата и Шампионската лига. Предаването приключи със спомен за Емилиано Сала.

Гледайте запис от “Контра” във вграденото видео и във видеосекцията на уеб страницата. Предаването се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа онлайн в ефира на Sportal TV и в уеб страницата Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР