Поредните елиминации в Един за друг“ предизвикаха буря от емоции

...
Поредните елиминации в Един за друг“ предизвикаха буря от емоции
Коментари Харесай

Неочакван обрат в шоуто Един за друг

 Поредните елиминации в " Един за различен “ провокираха стихия от страсти в участниците – от откровени сълзи до щастливи усмивки. Оспорваното гласоподаване дефинира предаването да изоставен първите, прекрачили прага на вилата на любовта – Зорница и Валентин. За изненада на всички обаче, тази седмица в предаването нямаше напуснали и всички 10 двойки продължиха своето присъединяване в любовната конкуренция.

Зорница и Валентин бяха номинирани откакто се оправиха най-зле в играта за двойки, в която трябваше да се придвижват по хлъзгав под. Денислава и Даниел пък не съумяха да завоюват самостоятелните провокации, само че демонстрираха военен дух и мощ на характера, като станаха първи в отборното предизвикателство. Така тяхното  място на елиминациите зае предпоследната двойка в класирането – Яница и Момчил. Останалите участници поддържаха с пет гласа младите влюбени.

Загубилите Зорница и Валентин получиха специфичната задача да решат кои ще бъдат новите жители на стаята на провокациите. След като Здравка и Мирослав живяха цяла седмица в цялостен мрак, в този момент е ред на Денислава и Даниел да тестват своите благоприятни условия в помещение без баня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР