Поредни рокади по върховете на МВР. Със заповед на министър-председателя

...
Поредни рокади по върховете на МВР. Със заповед на министър-председателя
Коментари Харесай

Рокади в МВР: Назначени са трима нови зам.-министри

Поредни рокади по върховете на Министерство на вътрешните работи. Със заповед на министър-председателя Стефан Янев бяха заменени тримата заместник-министри на вътрешните работи.

Освободени са Милко Бернер, Стефан Балабанов и Михаил Златанов. Местата им заемат Енчо Мирчев, Емил Ганчев и Венцислав Катинов.

Снимка: btvnovinite.bg

Емил Ганчев е заемал длъжността заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година След този интервал, до началото на 2020 година е заместник-директор на Бюрото по отбрана при основния прокурор. От юни 2020 година до момента е чиновник в Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество .


Венцислав Катинов е заемал поста заместник-министър на вътрешните работи от края на януари до май 2017 година В интервала 2014-2015 година е шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Енчо Мирчев е дълготраен чиновник в системата на Министерство на вътрешните работи. В интервала от ноември 2017 година до септември 2018 година е началник на Инспекторат НЗОК.

Вчера заради добито право на пенсия беше освободен и административния секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Славчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР