Поредната стрелба в САЩ взе 8 жертви, а 23-годишният нападател

...
Поредната стрелба в САЩ взе 8 жертви, а 23-годишният нападател
Коментари Харесай

23-годишен застреля 8 души в Илинойс, самоуби се в Тексас

Поредната пукотевица в Съединени американски щати взе 8 жертви, а 23-годишният нападател се самоуби при престрелка със чиновници на Маршалската работа след гонене от щата Илинойс до границата сред Мексико и Тексас.

23-годишният Ромео Нанс бе обвинен, че е прострелял осем души в град Джолиет в покрайнините на Чикаго. Телата на седем от жертвите са открити в две прилежащи къщи в понеделник. Осмият погубен е открит ден по-рано на друго място в града. Откриването на труповете бе последвано от обсада на града в търсене на причинителя, който локалната полиция разказа като " въоръжен и рисков ".



В публично изказване от полицейския сектор в Джолиет оповестиха, че към 20.30 часа локално време Ромео Нанс се е самоубил в тексаския град Наталия след престрелка с американски маршали. 

По към момента незнайни аргументи младият мъж е лишил живота на седем души в две къщи на West Acres Road в Джолиет. По думите на заместник-шерифа Дан Джънгълс пет от телата са открити с огнестрелни рани в едната постройка, а другите две - във втората. Смята се, че жертвите са от едно семейство. Мотивът за всеобщото ликвидиране не е прочут все още, само че следователите считат, че Ромео Нанс се е познавал с жертвите си. 

" Полицай съм от 25 години и евентуално това е най-ужасяващото местопрестъпение, на което съм бил ", добави Джънгълс.



Ромео Нанс се е опитал да стигне до американско-мексиканската граница с алена " Тойота Камри ".  

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР