Поредната среща от планираната програма на управителите на Енерго-Про за

...
Поредната среща от планираната програма на управителите на Енерго-Про за
Коментари Харесай

Кметът на Варна се срещна с управители на Енерго-Про

Поредната среща от плануваната стратегия на шефовете на Енерго-Про за разискване на тематики от съвместен интерес с представители на локалната власт на лицензионната територия на компанията, се организира във Варна. Основен фокус на срещата с новия кмет Благомир Коцев бяха взаимните дейности сред електроразпределителното сдружение и локалната власт при бедствия и повреди. В конюнктура като следената през последните няколко уикенда е неотложно спешните щабове на Енерго-Про и Общината, взаимно с Областна администрация, да координират оперативно подхванатите ограничения за минимизиране на следствията върху жителите и оптимално бързо връщане на естествения темп на живот. 

Кметът на Варна се ангажира да стартира работа по казуса с изчезналите подробни устройствени проекти (ПУП) във вилните зони и крайградските райони. Управителите на Енерго-Про Ангел Ангелов и Анжела Тонева споделиха, че това затруднява построяването на нови мрежи, които ще подобрят качеството на електроснабдяването. С цел усъвършенстване на напъните и попречване на непотребни неудобства за жителите на град Варна господин Коцев пое ангажимент ремонтните действия, стартирани от Общината, да се съгласуват с виновните лица в електроразпределителното сдружение.

Прди срещата във Варна такива  се организираха и с кметовете на Разград, Силистра, Търговище, Горна Оряховица. Акцент на всички места бяха тежките метеорологични условия през миналите почивни дни и по-рано през месец ноември. Обсъдиха се проекти за ефикасни и координирани взаимни дейности за бързо справяне при други форсмажорни условия – обезпечаването на проходими пътища от локалните управляващи, обезпечаване на съгласуваност от оператора на електропреносната мрежа ЕСО, както и други фактори, ограничаващи опцията за реакция на екипите на ЕРП Север във взаимосвързаната инфраструктурна система. Не на последно място, страните показаха угриженост по отношение на тиражираните медийни внушения от страна на разнообразни публични персони и институции и поощряване на езика на ненавист и толериране на прояви, нарушаващи открития законов публичен ред в центровете за обслужване на клиенти на Енерго-Про, оповестиха от сдружението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР