Поредната спирка от националното турне на представянето на книгата на

...
Поредната спирка от националното турне на представянето на книгата на
Коментари Харесай

„Пътят към Армагедон“ в Ромфей днес

Поредната спирка от националното турне на представянето на книгата на Александър Урумов „ Пътят към Армагедон “ е Пловдив, където ще бъде показана през днешния ден от 18,00 часа в галерията за изящни изкуства „ Ромфея “.

„ Пътят към Армагедон “ е огромен взор върху генезиса и технологията на джендър идеологията, дружно с тревожните въпроси, които тя провокира.

Историческият български принос против чудовищната по своя план Истанбулска спогодба, дехуманизирането на Европа, глобалистката офанзива против християнството и против националната страна, борбата за мозъците и душите на хората през днешния ден – това са част от проблемите, които са детайлно прегледани в “Бутон в мозъка – от Едемската градина до Истанбулската спогодба ”.

Този първи том от трилогия под заглавието “Пътят към Армагедон ” слага въпроса за софтуерния надзор – кой, за какво и по какъв начин желае да подчини мозъците на хората, „ възпитавайки “ ги в “новото обикновено ”, което нито е ново, нито е обикновено.

Джендър-идеологията като опит за дълбочинно преформатиране на човешката персона и като най-страшната опасност за човечеството на на XXI век – всичко това читателят може да откри в книгата, която създателят дефинира като книга увещание и предизвестие. Книга, в която най-важното е битката на полезностите, на положително и зло през древен и философски до актуален информационно- софтуерен проект.

Прочитът на книгата дава отговор на въпросът е за джендър-идеологията като невиждана офанзива против фундамента на човешката цивилизация, за похищението най-много към душите на децата и за какво желае да унищожи националните страни в Европа и света.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР