Поредната смяна на времето, която ни предстои в нощта срещу

...
Поредната смяна на времето, която ни предстои в нощта срещу
Коментари Харесай

Смъртта надвисна над България! Д-р Веселин Герев отправи много тревожно предупреждение

Поредната промяна на времето, която ни следва в нощта против неделя, води до увеличение на опитите за самоубийства в страната. Всеки ден 7-8 души протягат ръка на живота си, а годишно броят им е към 3000, Според психиатри през март и април случаите нарастват, написа " Телеграф ".

" Причината е в пика на тревожните положения, които са доста присъщи за пролетта. Смяната на сезона, внезапното стопляне, последвано от внезапно захлаждане и противоположното, водят до съмнения в настроението. Започват проблеми със съня и повишаване на напрежението, а това са предпоставки за суицидни мисли и дейности ", споделя експертът доктор Веселин Герев.

Две медикаменти за кръвно усилват риска от гибел

По думите му третият и четвъртият месец от годината са присъщи с честите си климатични промени, които безусловно оказват въздействие върху душeвността на по-лабилни хора с съпътстващи проблеми.

" Стресови обстановки като злополука, загуба на непосредствен човек, тежък спор в фамилията са най-честите аргументи човек да реши да постави завършек на живота си ", споделя психологът. По думите му хората, които събират насъбраното напрежение и го задържат в себе си, са по-склонни към самоубийство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР