Поредната шарлатания на ПП по повод Капитан Андреево“ е развенчана,

...
Поредната шарлатания на ПП по повод Капитан Андреево“ е развенчана,
Коментари Харесай

Десислава Танева: Развенчана е поредната шарлатания на ПП за „Капитан Андреево“

Поредната шмекерия на Политическа партия във връзка „ Капитан Андреево “ е развенчана, разгласи депутатът и някогашен министър на земеделието от ГЕРБ Десислава Танева. Тя се базира на думи на служебния отраслов министър Явор Гечев. От неговите думи излиза наяве, че всичко говорено от Кирил Петков и компания за „ рисковите и отровни артикули “ прекосявали на граничния пункт са погрешни.  
„ Днес в КЗХ на чуване министърът на земеделието Явор Гечев съобщи: Не всички артикули, които минават през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ подлежат на надзор, а единствено тези, които са по Регламент. Това са пипер, нар, лимон, грейпфрут, мандарина, портокали, кайсии, ядки, кимион, риган. По Регламент са изписани всички, които се ревизират. През ноември от 368 взети проби, с пипер са върнати 13. По отношение на нара, от 38 проби са върнати 8. Камионите на българската граница, които транспортират плодове и зеленчуци се удвояват през декември. Такава ще е наклонността и за идващите години. Обмисля се създаване на лаборатория и на Лесово, с цел да може транспортният кулоар да се отпуши. В момента се вършат три нови ленти, в които за първи път ще има 3 транспортни коридора единствено за хладилни камиони.

Никога през тези 10 години не са правени и не е имало обвързване по Регламент да се изследват домати и краставици. И постоянно контролът е бил държавен, единствено проучванията са се правили от частна лаборатория, както се вършат и за всички останали контроли по болести на животни и растения “, написа Танева в профила си във Facebook, цитирайки думите на земеделския министър.
Танева напомня, че единствено преди няколко месеца Политическа партия агитираше гласоподавателите да гласоподават за тях с масираната рекламна акция и анонимни филми, че децата ни ядат отровни домати и краставици.
„ Е, тогава споделих, че това няма по какъв начин да е по този начин по доста аргументи. Но никой не може да се състезава с тях по рекламни бюджети и неистини. Лъжи, стигащи до цинизъм в отношението към хората с задачата да получат властта да ръководят ", добавя още Танева.  

 

 
08 Дек 202252208 Дек 202236707 Дек 202265906 Дек 2022415006 Дек 2022151405 Дек 20221578КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022150719 Ное 2022129608 Дек 202242024 Sep 20223273
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР