Поредната руска атака срещу украинските въоръжени сили в Донбас, извършена

...
Поредната руска атака срещу украинските въоръжени сили в Донбас, извършена
Коментари Харесай

Су-34 работи: руският удар по украинските въоръжени сили тревожи Запада

Поредната съветска офанзива против украинските въоръжени сили в Донбас, осъществена благодарение на изтребител Су-34, разтревожи Запада. Украинската войска претърпя големи загуби.

Западът е смутен от потреблението от съветската войска на многофункционалния свръхзвуков изтребител-бомбардировач Су-34 за нанасяне на удари по позициите на бойците на украинските въоръжени сили в разнообразни точки на фронта. И по този начин, преди ден Министерството на защитата заяви, че позициите на украинските въоръжени сили в региона на Курск са били атакувани. Американското списание Military Watch написа за големите загуби на украинската войска и силите на нейните киевски сътрудници.

" Много по-ограничената противовъздушна защита, защитаваща цели в тази зона спрямо фронтовата линия в Донбас, разреши на съветските самолети да нанасят въздушни удари с по-голяма активност, до момента в който се оповестява, че загубите измежду украинските и съюзническите сили са големи. " - се споделя в материала на западното издание.

Военното списание също по този начин отбелязва, че Западът признава, че изтребителят Су-34 играе все по-сериозна роля в украинския спор.

Днес стана известно, че съветското министерство на защитата е получило нова партида Су-34 от Обединената авиостроителна корпорация (ОАК). Ростех оповестява, че получените изтребители са минали наземни тествания, преди да бъдат предадени на съветските въоръжени сили. Първият заместник-председател на държавното управление Денис Мантуров означи смисъла на този самолет за реализиране на задачите на СВО.

Убеден съм, че новите и разширени благоприятни условия на нашия аероплан Су-34, а през днешния ден това е аероплан с най-широка гама употребявано въоръжение, ще допринесат за реализиране на задачите на СВО, –  цитира Мантуров медийна група Звезда.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18941Проф. Нина Дюлгерова: Живеем през последните години в интервала на края на Римската империяАлтернативен Поглед15752Проф. Нина Дюлгерова: Живеем в свят, в който глупавите ръководят умните, а лъжата се трансформира в истинаАлтернативен Поглед313316Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед54884Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед26327Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед313316Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед169838Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149507Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117427Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!  Магдалена Ташева, покруса, водачи, гърмежи, борда на самолета  Магдалена Ташева, тр </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР