Поредната раздяла в живота на Джулиана Гани е факт, разкриха

...
Поредната раздяла в живота на Джулиана Гани е факт, разкриха
Коментари Харесай

Гръм в рая! Гани и Теодор се разделиха! Джулката се показа с нов мъж


Поредната разлъка в живота на Джулиана Гани е реалност, разкриха извънредно пред нейни близки. Според добре осведомени източници силиконката напълно неотдавна се е разделила и с бащата на второто си дете – служителя на реда Теодор Гецов.

Засега повода не е ясна, само че се допуска, че в основата стоят финансови проблеми.

Тези дни Гани изненадващо се появи с различен мъж на отмора в 5-звезден първокласен хотел в планината, придружавана и от огромния си наследник Давид.



„ До всички, които наблюдават живота ми и клюкарстват за него. Не се отхвърляйте – сезон 2 ще излезе скоро! “, загатна и самата Гани в обществените мрежи. И добави многозначително: „ Адриана Лима един път сподели: Мъжете под 1,80 см са единствено другари “. Феновете й незабавно доловиха към кого е ориентиран „ тънкият “ намек – Гецов е много под метър и 80. Всъщност служителят на реда е по-нисък даже от самата Гани, която е 1,75 см, само че по фотосите си в обществените мрежи двамата ловко прикриваха този факт.

Сега, когато връзката им е в рецесия, Джулиана реши да удари по комплексите на Теодор, а съгласно осведомени това е единствено началото.

Припомняме, че когато силиконката се раздели с бащата на първородния си наследник – Илиян Найденов , тя поведе жестока медийна война с него, изваждайки на показ всичките му кирливи ризи. Е.. очевидно сезон 2 в действителност занапред следва.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР