Поредната много опасна дупка се е образувала на ул. “Даме

...
Поредната много опасна дупка се е образувала на ул. “Даме
Коментари Харесай

Пениуайз вече дебне от дупките на Пловдив

Поредната доста рискова дупка се е образувала на ул. “Даме Груев " по посока надлез " Родопи ", видя Plovdiv24.bg . В обществените мрежи пловдивчани са разгласили фотоси с предизвестие за внимание. Черният им комизъм ескалира до такава степен, че са създали и колаж, в който се вижда, че известният смешник Пениуйаз от романа “То " на Стивън Кинг живее в нея в очакване на своите жертви.

Само за няколко дни това е следващата дупка, която се образувала поради проваляне на пластовете пръст под пътната настилка. До момента такива имаше на булевардите, и, за запълването на които се наложи бърза интервенция на съответните комунални сдружения. В сходни случаи нормално се касае за повреда на някоя от тръбите на ВиК мрежата.

Ремонтът на ул. “Даме Груев “ е един от най-важните за жителите на “Южен ". Той е извънредно неотложен за модернизирането на региона, защото тази пътна права е една от главните в него. 

Подобно на други улични поправки в града ни.

В мненията под публикацията някои от пловдивчани още повече развинтиха възприятието си за комизъм, защото допуснаха, че катерицата от " Ледена ера " е предизвикала дупката, а други споделят и че в третия свят няма такива улици. Разбира се за мног от тях кметът на региона и на общината носят отговорност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР