Поредната истерия около преместването на Паметника на Съветската армия в

...
Поредната истерия около преместването на Паметника на Съветската армия в
Коментари Харесай

ВМРО: На МОЧА да се изгради монументален комплекс на основателите на българската държава

Поредната нервност към преместването на Паметника на Съветската войска в центъра на София евентуално ще приключи по същия метод, както до момента. Темата е от време на време повдигана през годините, има решение на СОС, само че до този миг нито една от политическите сили, управлявали София от рухването на комунизма до ден сегашен, не е подхванала съществени дейности в тази тенденция.

Новата коалиция  в СОС -  ГЕРБ и ПП-ДБ (коалиция МОЧА), разиграва следващия цирк пред софиянци, като задачата им е единствено една: трупане на капитал по време на избори. ДСБ, ГЕРБ и прочие ръководят София към този момент над 30 години съвсем без съпротива, а паметникът продължава да си стои на мястото. Защо ГЕРБ и Демократична България не махнаха този монумент до момента? Софиянски, Борисов и Фандъкова имаха цялата власт - общинска, регионални шефове, парламент, с цел да махнат този монумент на сервилността към непознати страни. Три десетилетия приказки, приказки, приказки и искания за „ същинска десница “.   

Вътрешна македонска революционна организация е безапелационна, че Паметникът на Съветската войска - окупатор би трябвало да бъде отстранен и на негово място да бъде издигнат колосален комплекс на създателите на българската страна. Това предложение ще бъде импортирано от общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация на идната на 9 март сесия на Столичния общински съвет.

Княжевската градина в София би трябвало да стане място за поклонение и национализъм, а не сборище на джендъристи и комунисти.

Вътрешна македонска революционна организация упорства да се работи кардинално и да се махнат паметниците на всички окупатори в София. Това значи с изключение на МОЧА да бъде отстранена и по този начин наречената Братска могила от Борисовата градина и паметника на бомбардировачите на София пред американското посолство.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР