Поредната група хуманитарни работници, облечени в характерните ярко оранжеви жилетки

...
Поредната група хуманитарни работници, облечени в характерните ярко оранжеви жилетки
Коментари Харесай

Доброволци от Израел помагат на украинските бежанци

Поредната група филантропични служащи, облечени в присъщите блестящо оранжеви жилетки на сдружението, обслужва бежанския поток от Украйна в Молдова. " Оранжевите " групи са нормална панорама на израелските летища. United Hatzalah включва лекари, медицински сестри, парамедици, травматолози и доста студенти по медицина – т.е., всички, които желаят да оказват помощ за избавяне на човешки животи и с цел да го създадат, са подготвени да изоставят комфортния си житейски стандарт.

В организацията работят най-много израелци, само че също и евреи от целия свят. Чартърните полети на United Hatzalah на отиване са цялостни с медицински консумативи, а на връщане транспортират бежанци до Израел – най-вече украински жители с близки в еврейската страна, както и хора, нуждаещи се от по-специализирана здравна помощ. За да ги улеснят, молдовските управляващи са отворили въздушното си пространство за филантропичните чартъри на United Hatzalah.

Репортаж на Jerusalem post от споделя за всекидневието на границата сред Украйна и Молдова. В една от зелените палатки...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР