Поредната доза интересни мачове от Аматьрската минифутболна лига-Варна се изиграха

...
Поредната доза интересни мачове от Аматьрската минифутболна лига-Варна се изиграха
Коментари Харесай

Грешни стъпки за лидери в АМФЛ-Варна

Поредната доза забавни мачове от Аматьрската минифутболна лига-Варна се изиграха през миналата седмица. В тях някои от водачите позволиха неточности. Ето какво се случи:

Premier лига
Fullmax върна интригата за първото място в Premier лигата на АМФЛ-Варна, откакто направи 2:2 с водача Порто-Ди Ес. Атанасов означи два гола за символичните домакини, а за " португалците " вкараха Павлов (автогол) и Коцето.
МФК Балерини записа безапелационна победа с 6:0 над Зеленина. По два пъти се разписаха Игнатовски и Коко, а по един път - Монката и Кузманов, който бе определен за Играч на мача.
МФК Монтана излъга с 3:2 МФК Черно море. Адвоката, Станчев и Мечката вкараха за триумфа, а Марти означи два пъти за " моряците ". Паци бе определен за №1 в срещата.

Win 1
МФК Волов пък разруши с 8:2 водача в Win 1 The Unity и по този начин " единството " към този момент е единствено с една точка задатък пред втория в таблицата. Двамата футболисти с фамилия Димитров вкараха по три пъти, а Илиев добави две попадения. Пенев и Панайотов осъществиха за противника.
MFK TNT - ZARAFA се оправи с Лудогорец-Доброплодно с 8:2. С хеттрик се регистрираха КАСАБОВ и Русев, а останалите попадения бяха дело на Иванов и Методиев. Узунов осъществя два пъти за " орлите ", а Маринов стана MVP.
Дебелият балет удари с 3:1 Вино и Мезе. Оят се разписа два пъти и взе наградата за Играч на мача, а един гол добави Михалик. За " феновете на масата " прецизен бе Симеонов.
Атлетик Провадия би с 9:5 Бандата на Града. Йорданов би определен за Играч на мача поради двата гола, които осъществя. Също с толкоз се регистрира и Венков, а по един път точни бяха Радича, Янчев, Дидо Николов, Великов и Георгиев (автогол). За противника осъществиха Гунев (2), Стефанов, Милков и Радича (автогол).
iGaming излъга с 3:2 Eurotex Boys. KIKO се регистрира с две попадения за триумфа и стана №1 в срещата, а едно добави Петров, до момента в който за " момчетата " означи Кръстев.
Parkmart разруши с 9:0 Спейс Тийм и се приближи на две точки от първото място, като има и мач по-малко. Над всички с пет гола бе Димитров, който бе избран за MVP, а останалите бяха дело на Ахмед, Сашката, Павел и Стоянов (автогол).
АФК Албион се оправи с 4:0 против МФК Пекарни Чочо. Два пъти се разписа Игнатов, който стана Играч на мача, а по един път - Николов и Добата.

Win 2
АМФК Лудата Банда се утвърди на първата позиция в Win 2 след безапелационен триумф с 8:1 над Шато Вапцаров. Четири гола заби Мишо, който бе определен а №1, а останалите вкараха Замера (2), Найденов и Христов. За Шатото означи Йорданов.
Castalia би Локдаун с 6:1. Попаденията бяха дело на Колев (2), Попов, Славов, Весо и Матев (MVP). За " заключените " осъществя DJ Damian Valchev.
Red Partners се оправи изрично с Пластхим (Аксаково) - 10:2. С четири гола блесна Василев, който стана Играч на мача, с по два се регистрираха Момчилов и Кардашев, а с по един - ГЕНАТА и Сашето. За аксаковци прецизен бе Димитров.

Win 3
ФК Дружба би със 7:5 Digital United в Win 3. Боята изригна с хеттрик, поради което бе избран за №1 в дуела, а останалите попадения за " добричлии " вкараха Димов (2), Илиев и Веси. За " цифровите " означиха Гастака (2), Seth, Дойч и Хюсню.
Няма Такъв Отбор удари с 11:4 Therma Village в Win 3. С цели шест гола изригна Димитров, който бе определен за Играч на мача, а останалите бяха дело на Атанасов (3) и Иво (2). За " хотелиерите " вкара Ташев (3) и Георгиев.
ФК Горното надигра безапелационно с 6:0 ФК Сокол. Петров бе определен за №1 в дуела след хеттрика, който осъществя, а другите бяха маркирани от Ананаса (2) и Ушоклопа.
ФК Филмари разгроми със 7:1 Red Partners. Джошко заби хеттрик за триумфа, Велев добави два гола, а Стоев и Ясенов - по един, като съотборникът им Иванов бе определен за №1 в дуела. За " алените " означи Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР