Поредна война е на път да се разгори не само

...
Поредна война е на път да се разгори не само
Коментари Харесай

Бетина Жотева скандално съди Александър Симов за 23 000 лева! Докарал й чувство за малоценност и депресия

Поредна война е на път да се разгори освен в правосъдна зала, само че да бъде подгрята в обществените мрежи и подета от медиите. Депутатът от Българска социалистическа партия и публицист Александър Симов разкри, че някогашната говорителка на Външно и сегашен член на Съвет за електронни медии Бетина Жотева се е заканила да го съди за 23 000 лв., тъй като " станала по-затворена в себе си, по-неуверена, започвайки да заобикаля близки и познати. Започнала е да има проблеми със съня. В нея се е породило възприятие за непълноценност ".

Ето какво написа самият Симов на страницата си във Facebook:

Скъпи другари, и до това доживях.

Госпожа Бетина Жотева е завела дело против мен за засегнатост на обща стойност 23 хиляди лв.. Вчера получих исковата й тъжба - тя се върти към мое изказване от парламентарната естрада, към мои статуси във фейсбук по тематиката, както и към няколко публикации, подписани от мен. Адвокатът на госпожата (Менко Менков) е изрисувал в мое лице портрета на един изрод, който не се стопира в желанието си да тормози хората.

Ето ще ви покажа същинският си облик:  " Трудно е да се опише с думи какъв брой афектирана и огорчена се е почувствала госпожа Бетина Жотева откакто е гледала онлайн пленарното съвещание, провело се на 06.07.2017 година по Канал 3 и откакто е прочела и разбрала в интернет пространството за изречените обидни думи и изрази, отправени от Александър Симов по неин адрес ". Исковата молба обаче не стопира дотук в разнищването на моралните ми закононарушения: " Към нея заради характера на написаното от ответника, е било основано мощно отрицателно отношение освен от другари, познати и сътрудници, само че и от неограничена публика. Авторитетът й в обществото и в средата, която работи, граден пред годините, е необратимо накърнен, а положителното й име - накърнено. Чрез изречените обидни изрази от ответника ищцата е била мощно дискредитирана и злепоставена в обществото ". Най-доброто обаче следва, тъй като текстът продължава да ме разкрива в същинската ми светлина на страшилище: " Всичко това е рефлектирало извънредно отрицателно върху прочувствената сфера на Бетина Жотева. Обидите, нанесени й от ответника са повлияли на психическото й равновесие и самочувствието на ищцата както в професионален по този начин и в личностен проект. Ищцата е изпаднала в мощно депресивно положение, обвързвано със мощни отрицателни душевен прекарвания точно вследствие на незаконосъобразното държание на ответника и последвалото мощно разколебано публично доверие в личността й. За 10 ви сервирам най-мерзкото си действие: " Тя е станала по-затворена в себе си, по-неуверена, започвайки да заобикаля близки и познати. Започнала е да има проблеми със съня. В нея се е породило възприятие за непълноценност ". В жалбата се споделя още, че всичко, което съм споделил и написал е изцяло в контраст с ценностната система и правилата на госпожа Бетина Жотева освен като човек, само че и като член на Съвета за електронни медии.

" За нея свободата на словото е една от най-висшите цивилен свободи и заради това са неприемливи и извънредно обидни за нея всички изречени нагоре думи, изрази и квалификации на личността й ". Няма да разясня нищо в тази молба.

Не намирам думи. Ще ви напомня единствено мотива да се заинтригувам от проблема " Бетина Жотева ". Става дума за онази именита история в която тя сподели на публицист: " Ако си отворите устата още един път за мен, ще видиш какво става ”. А малко преди този момент (има запис) по какъв начин декларира: " Много деликатно! Ама доста деликатно! Значи, който се е опитал да ме вкара в конспирация, не е прокопсал. Те най-малко знаят...Много деликатно! Ама доста деликатно с мен особено! ”, а по-късно на въпрос: " Това опасност ли е? ", госпожата отговори: " Абсолютно. Пред всички ”.

Припомняме, че мотив за войната сред двамата стана екшън в Съвет за електронни медии с журналистката и виновен редактор на уеб страницата на Съюз на българските журналисти Къдринка Къдринова. Тя се оплака, че Бетина Жотева в качеството си на длъжностно лице я е заплашила и бе предпазена от сътрудника си Александър Симов, за което очевидно в този момент Жотева се кани да го съди, написа ПИК.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР