Поредна вандалска постъпка съсипа една от красивите детски площадки в

...
Поредна вандалска постъпка съсипа една от красивите детски площадки в
Коментари Харесай

Абсурд! Поредна детска площадка осъмна съсипана от вандали в Пловдив

Поредна вандалска постъпка унищожи една от красивите детски площадки в Пловдив, заяви възмутена пловдивчанка в обществените мрежи. Тя разгласява фотоси, с цел да покажа по какъв начин година по-късно, новото оборудване за игра, към този момент наподобява в окаяно положение. Паркът се намира на  бул. „ България ” в квартал Кършияка и е обект на непрекъсната вандалщина.
Прочетете още
От качените фрагменти се вижда по какъв начин всеки един апарат, предопределен за игра е надраскан без никой да се замисли за децата, които всеки ден посещават мястото за занимания. Въпреки поставените камери за видеонаблюдение, вандалите не се тормозят да вилнеят на мястото. 

„ Добавям този пост с доста яд! Преди една година тази площадка изглеждаше като нова! Имам чувството, че пребивавам в някаква идиотокрация!  Както възрастните, по този начин и децата се усещат свободни да вършат, каквото си изискат с убеденост и възприятие за безотговорност! ” Това написа под фотосите възмутената жена.

Въпреки, че площадката е предопределена за деца, паркът може да се употребява от всеки жител, само че дано се пази, с цел да може да има приятни места за отдих в град, а в случай че жителите видят или чуят сходни издевателства да подадат сигнал към 112, с цел да може от близкото районно ръководство да вземат ограничения в точния момент.

Снимки: Моника Валкова- Забелязано в Пловдив

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР