Поредна треньорска рокада е напът да се осъществи във Втора

...
Поредна треньорска рокада е напът да се осъществи във Втора
Коментари Харесай

Янтра отново поглежда към Сашо Ангелов

Поредна треньорска рокада е напът да се реализира във Втора лига, оповестява “Мач Телеграф ”. Загубата с 1:3 от Етър може да се окаже съдбовна за старши треньора на Янтра (Габрово) Живко Желев. Шефовете са му вдигнали мерника, откакто влезе в серия от четири мача без победа. Така отборът е още веднъж в зоната на застрашените от изпадане, като са с еднакъв брой точки с Литекс, който е под чертата.
 Етър се оправи с Янтра, Мартин Тошев блесна с хубав гол Етър се оправи с Янтра, Мартин Тошев блесна с хубав гол
Твърди се, че Желев е влезнал в пререкания с част от футболистите, което в допълнение усложнява ситуацията в съблекалнята. В същото време някогашният треньор на отбора Сашо Ангелов бе видян на трибуните на стадион “Христо Ботев ” в събота. Той сега е свободен, откакто си потегли неотдавна от Добруджа. Ангелов има опит в тежки обстановки, а също така ситуацията в Габрово не му е непозната и няма да му е нужно доста време, с цел да се приспособява, написа “Мач Телеграф ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР