Поредна тежка катастрофа в страната стана днес, този път на

...
Поредна тежка катастрофа в страната стана днес, този път на
Коментари Харесай

Какво се случва? Поредна тежка катастрофа днес, този път в Асеновград

Поредна тежка злополука в страната стана през днешния ден, този път на пътя Асеновград – Пловдив, на излизане от града. Инцидентът е сред два автомобила, оповестява TrafficNews.bg.
Колите са се нанизали при опит на първата да завие наляво посока Долни Bоден. В този миг движещият се откъм гърба автомобил се врязал с висока скорост. От удара са нанесени съществени материални вреди и по двете транспортни средства.
Няма информация за потърпевши. На място е екип на Пътна полиция.
Пътят Пловдив - Асеновград е най-натовареният след автомагистрала Тракия. На ден се движат приблизително по 20 хиляди автомобила. Все още придвижването към града под тепетата се прави по остарялото пътно платно до разклона за Крумово.
Припомняме, че колите пътуващи към Асеновград към този момент се движат единствено в новото платно до кръговото придвижване за Крумово, което също е преполовено.
Въпреки прогнозите за сняг и студено време, строителите и техниката на компанията изпълнителят „ Иса 2000 “ към този момент приготвят остарялото трасе. Те стържат остарелия асфалт, като режат и клоните на дърветата наоколо.
В новия път обаче се образуват колони. Причината е, че пътят е по-тесен и и по него има непрекъсната линия, която не разрешава изпреварването. Редица водачи пробват да изпреварят, само че по трасето не могат да минат три коли, и те се прибират назад.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР