Поредна шокираща снимка на Андреа взриви социалните мрежи. Певицата, която

...
Поредна шокираща снимка на Андреа взриви социалните мрежи. Певицата, която
Коментари Харесай

Андреа шокира с нова снимка без любимия й фотошоп

 Поредна шокираща фотография на Андреа взриви обществените мрежи. Певицата, която е напълняла внезапно в последните месеци, наподобява в действителност ужасяващо. Бившата полузвезда на фолка, която не е вадила шлагер от цели 6 години, а градеше имидж само около мнимата си обич с Кобрата, наподобява на изскочила от нискобюджетен филм на ужасите. Още повече, че до нея театралничи мъж с черна тениска с надпис " Смърт за шпионите ".

" Тази фотография навежда на странни асоциации. Чудна двойка са - мъжа наподобява на касапин в свинеферма, застанал до розовеещата Андреа ", смеят се зевзеци в обществените мрежи.

Огромно отекло лице с размерите на месечина, целулитни баджаци и самоуверено извадени на показ меки гърди, провиснали съвсем до пъпа - това се вижда от втрещяващото фото на Теодора, както се споделя по паспорт родената край Сапарева баня певица.

Уви, макар че явно има потребност от скоростна терапия, надебелялата изпълнителка не стопира да се изживява като сексбомба и да предизвика с вулгарно облекло, което в нейния случай работи в действителност страстоубийно. Натирената от Кубрат Пулев чалгаджийка усърдно ретушира всички свои фрагменти и разгласява фотоси, на които 60% от сланините й се изпаряват. Виртуалният дебелариум на Андреа обаче очевидно не работи, тъй като това отприщи нова фикс идея измежду почитателите й, които са гневни от наглостта на едротонажната перхидролка да се показва за слаботелесна. Сега шишкавелката непрестанно е дебната, с цел да бъде изловена в " естествен тип " и разобличена, написа лупа.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР