Поредна раздяла се случи в родния шоубизнес. Писателката Ваня Щерева

...
Поредна раздяла се случи в родния шоубизнес. Писателката Ваня Щерева
Коментари Харесай

Край на една любов и начало на нова: Ваня Щерева разкара гаджето, но отново е на крилете на любовта

Поредна разлъка се случи в родния шоубизнес. Писателката Ваня Щерева показа, че се е разделила с половинката си.

" Радвам се, че беше, доста уроци научих, още повече се веселя, че завърши и съм безпределно признателна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е поставил края. Оттогава животът ми към този момент няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк обич. Подобно нещо не ми се беше случвало ", показа тя пред Мон Дьо.

Виж още: След проблемите с алкохола и живота в Германия: Какво се случва с Дебора през днешния ден и за какво съди някогашния си

Тя и момчето се разделили на 3 януари. Всъщност тя си тръгнала от него. " Невероятна обстановка. Стоя, аз съм там, приказваме си - хубаво е, прелестно ни е - и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: " Искаш да излизаш ли, с приятелите ли отново? " От другата страна на слушалката слушам, че го питат какво прави, като доста добре знаят, че съм там, а той отвръща: " Нищо, седнал съм тук и се чудя к'во да върша ". Преспах вечерта, тъй като нямах превоз и на сутринта взех решение какво да направя ", описа Щерева.

Е, Ваня Щерева още веднъж е на крилете на любовта, само че този път няма да споделя нищо обществено за връзката си - просто е научила урока си. 

Виж още: 50 е новото 30: Камелия пръска съблазън в мини провокативна рокля 

Иначе тя показа, че обича да бъде сама и в никакъв случай не ѝ е скучно със себе си. " В главата ми постоянно е забавно и непрестанно се развиват някакви сюжети. Много съм любопитна, само че това не ми беше от особена изгода - бях спортистка, само че нищо не стана, след това пях - отново нищо не стана, по-късно започнах да пиша книги и нещата потръгнаха ".

Изображение: https://www.instagram.com/vanyashtereva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР