Поредна провокация отправи днес скандалният бизнесмен Васил Божков в нов

...
Поредна провокация отправи днес скандалният бизнесмен Васил Божков в нов
Коментари Харесай

Васил Божков с нова провокация за Левски

Поредна провокация насочи през днешния ден скандалният предприемач Васил Божков в нов пост във Facebook.

"Когато един министър председател се опасява или не може да се подпише, идва време за избори. Съгласни ли сте новият притежател на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI да бъде избран посредством електронно гласоподаване? ", написа той в обществените мрежи, като прибавя "БъдетеЗдрави ".

Под поста има анкета, в която може да се дава отговор с "Да " и "Не ".



Припомняме ви, че акциите на футболния клуб бяха джиросани на премиера Бойко Борисов. Станалият прочут в последните дни като Гробокопача на "Левски " употребява журналиста Сашо Диков, с цел да се предадат те на премиера, който обаче по този начин и не ги взе.

Васил Божков избяга в ОАЕ в края на януари 2020 година. Заедно с него е и Георги Попов.

Днес против скандалния предприемач има повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това предприемачът е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Днес тематиката с постовете на Божков разяснява и основният прокурор Иван Гешев. Той ги съпостави със серии, които към този момент е гледал, а на предприемача сподели: "Ако има нещо да каже, е добре пристигнал ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР