Поредна простотия сътвори шофьор на бус в София. На снимки,

...
Поредна простотия сътвори шофьор на бус в София. На снимки,
Коментари Харесай

Шофьор сътвори поредната простотия в София и взриви мрежата СНИМКИ

Поредна дивотия сътвори водач на бус в София. На фотоси, публикувани в мрежата, се вижда, че той е затънал в тунел със своето високо возило, като той и компания се чудят по какъв начин да оправят бъркотията.


На фотосите се вижда, че в каросерията на буса са се качили много хора за да притиснат малко амортисьорите и по този начин да понижат височината на товарното средство, с цел да може то да се освободи от хватката на тунела и да продължи по пътя си.

Междувременно фотосите доведоха до много развълнуван спор сред потребителите в мрежата.


Едни оферират водачът да реши обстановката като "спадне гумите ". Други обаче са на мнение, че по този начин ще се нанесат вреди на гумите и на джантите. Трети пък са на мнение, че въпреки всичко гумите би трябвало да бъдат спаднати, само че "после водачът самичък да си ги надуе с ръчна помпа " за наказване.



Недоволни от глупавата постъпка акцентират, че водачът е трябвало да знае височината на буса си и да заобиколи от друго място.

Техни съперници пък разпореждат отговорността за случая на инженерите. Според тях, тунелът не бил добре фиктивен и е трябвало да бъде по-висок.

Други пък са на мнение, че многократното полагане на асфалт без отстраняването на предходния пласт е довело до казуса, като е повдигнало пътната настилка.

Тери пък напомнят, че въпреки всичко несъмнено там е имало знаци, които е трябвало да се съблюдават от водача.

Също по този начин, че там би трябвало да има ограничител преди входа в тунела, в който, в случай че е прекомерно високо возилото, то да се удари и да предизвести навреме своя лидер.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР