Поредна порция анти-Тръмп естетикаАнти-Тръмп истерията на Холивуд продължава. Новият филм

...
Поредна порция анти-Тръмп естетикаАнти-Тръмп истерията на Холивуд продължава. Новият филм
Коментари Харесай

Политическа пропаганда и екстремен феминизъм в Assasination Nation

Поредна порция анти-Тръмп хармония

 52_4 Анти-Тръмп нервността на Холивуд продължава. Новият филм Assassination Nation е следващият опит на кино промишлеността за ирония на Америка и демонизиране на президента посредством показване на изкривена действителност, в която белите мъже са неприятни сексисти, а дамите и малцинствата са жертви, които би трябвало да възстанат против своите неприятни буржоазен поробители.

Сюжетът споделя за гимназистката Лили и нейната група приятелки, които, сходно на всички останали поданици в техния дребен град Салем, водят характерен актуален живот, изпълнен с купони, флиртове, полови преживявания, селфита, безбройни чатове и интензивности в обществените мрежи и крият своите секрети. Когато неизвестен хакер стартира да разкрива елементи за персоналния живот на хората в града, резултатът е надигането на безспорен безпорядък и смут, в центъра на който се озовават Лили и приятелите?, които може и да не преживеят нощта.

В този характерен трилър сюжет са вмъкнати множеството от опорните точки на модерния рисков феминизъм. Плюс на кино лентата е присъединяване на доста приятни мацки, измежду които и извънредно атрактивната Суки Уотърхаус.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР