Поредна партенка, че Васил Божков Черепа се прибира в България

...
Поредна партенка, че Васил Божков Черепа се прибира в България
Коментари Харесай

Партенка прати журналисти да чакат Черепа на границата

Поредна партенка, че Васил Божков Черепа се прибира в България стана причина публицисти да прекарат часове наред на границата с Гърция. Снабдени със столчета и разпънали камери, кореспонденти трепетно чакаха забегналия в Дубай хазартен необут с 19 обвинявания.

Журналистът Стефан Ташев разгласява и фотография на медийната делегация, като разяснява, че репортерите на вятъра се тормозят и да прочетат закона. 

„ Вместо в петък вечер репортерите да вървят по купони, ще мръзнат на КПП-то в очакване на Бат Васко. Първо " Съдебна защита " не може да задържа никой, тъй като няма такива пълномощия. Министерство на вътрешните работи задържа. Второ службата е подчинена на Министерство на правораздаването, не на Гешев. И трето Божков няма по какъв начин да влезе в Гърция, с цел да пристигна в България, тъй като ще го арестуват незабавно като търсен. Ама другояче няма неприятно да изкарат една нощ там. Не виждам Барека, Сашо Диков и клоаката на клоаките от Варна да посрещат Васко да Гама от Дубай “, разяснява Ташев.

По-рано той изрази страдание, че няма премия „ Златна малинка “ в родната публицистика.  

Веселина Томова разяснява в обществената мрежа, че Черепа не се прибирал и това е следващата партенка.

Припопняме, че през вчерашния ден в някои организации се появи „ новината “, че Черепа се прибира в България като предпазен очевидец. Той щял да влезе у нас през Гърция с кола, а на границата го очаквали чиновници на правосъдна защита, че даже била издадена заповед за неговото задържане. Черепа с 19 обвинявания пък щял да стане предпазен очевидец, което още преди седмици при следващата сходна подправена вест беше опровергано от адвокати и магистрати като безусловно невероятно.

„ Бай Череп идел да са бий с Бойко. Познайте от три пъти кой му се е обадил да го вика на помощ... Да, същият циркаджия, дето обясняваше какво ли не... И той се споделя... и неговото име е... Господин, мъж, българин и родолюбец, фамозният, неповторимият атентатооцеляващ мъдростицитатор Ивааааааан Гешееееевввв. Са остава и Цецо Василев да си го прибереме вкъщи и ще сме превъртяли играта “, разяснява по тематиката Николай Христов.





 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР