Поредна нагла кражба потресе софиянци. Този път потърпевш е възрастен

...
Поредна нагла кражба потресе софиянци. Този път потърпевш е възрастен
Коментари Харесай

Младежи обраха пенсионер в трамвай, престорили се на чужденци

Поредна нагла кражба потресе софиянци. Този път пострадал е възрастен мъж, който си изпатил крепко от положителното си желание да помогне.

За кражбата, осъществена от малолетни, оповестява консуматор във фейсбук групата " Забелязано в София ". Става дума за три хлапета, които се престорили на чужденци и питали възрастен мъж за посоката на британски език. И до момента в който индивидът се опитвал да им помогне, те го преджобили и му отмъкнали парите и картата за градския превоз.

" Здравейте, пиша този пост за предизвестие. Днес в трамвай номер 22 3 момчета на не повече от 18 години, преструващи се на чужденци обират дядо ми. Възрастен човек на 74 години, взимат му последните пари и картата за градският превоз. Момчетата са го за говорили на британски, питали са за посоката, до момента в който единият от тях е пребъркал джоба на якето му, след това той чува че приказват български, слезли са незабавно откакто са го обрали. Пазете се! ", се споделя в поста в групата.

Под него предстоящо и други хора споделят за сходни обири, една от които още веднъж по отношение на възрастен мъж, който бил обран от младежи във входа на жилищен блок в столичния ж.к. " Люлин 3 ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР