Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов

...
Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов
Коментари Харесай

Мераци в bTV: Скандална актриса се гласи за мястото на Деси

 Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов стаж по специалността. Това е скандалната актриса Рая Пеева. Тя стартира работа в предаването " Преди обед " на Би Ти Ви ден преди началото на лятната му почивка. Говори се, че точи зъби за мястото на главната водеща Деси Стоянова.

Назначаването на Рая Пеева стана тихомълком – без нормалните фойерверки, с които Би Ти Ви вкарва в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, с цел да покажат върху лицето ѝ настоящите трендове за летен грим. Ден по-късно – в петък, тя организира и първото си публично изявление с студиото в компанията на водещия Александър Кадиев. Неин посетител бе украинката Валерия Цимбал, която преди време завоюва състезанието " Умна и красива " в несъществуващото към този момент предаване " Шоуто на Слави ". Темата на диалога бе по какъв начин да четем по лицата на хората. Преди началото му Кадиев апропо загатна, че Рая Пеева " към този момент е част от екипа на " Преди обед ". Това се случи във допустимо най-странния ден за нови назначения – последният преди лятната почивка. По аргументи, които по този начин и не бяха обявени в ефир, главната водеща Деси Стоянова пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със феновете и без да им пожелае радостно лято, каквато бе традицията в предаването до момента.

Съвпадението на всички тези условия поражда въпроса дали настоящият тв сезон не е бил финален за Деси Стоянова като водеща на " Преди обед "? Обективно видяно Би Ти Ви няма мотив да я сменя, защото брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска единствено седмица преди формалната почивка на предаването, а едвам 4 дни по-късно до Сашо Кадиев застана друга дама, поражда подозрения.

В екипа се приказва, че Рая сякаш била назначена да прави лична графа, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят какъв брой е амбициозна тя. Никой не чака да се задоволи единствено с графа. Смята се, че се цели в стола на главната водеща. Даже в случай че Деси Стоянова остане в шоуто, в лицето на Рая Пеева тя ще срещне доста мощен съперник за мястото си, уверени са работещите в Би Ти Ви.

Според слуховете, персонално продуцентът на " Преди обед " Георги Тошев е уредил с работа актрисата, която е публична половинка на Явор Бахаров. Последният е прочут с непрекъснатите си проблеми с полицията, поради които е останал без пукната стотинка. Тошев е непосредствен с родителите на Рая. Преди време той показа в ефира на Би Ти Ви, че я познава от дете. Ходел на посетители в дома на родителите ѝ, а тя щъкала към него и го забавлявала. Към днешна дата обаче житието ѝ не е занимателно. Като всички артисти, тя остана без работа и без възнаграждения поради рецесията, подбудена от пандемията от Ковид-19, а гаджето ѝ е по-зле и от нея в това отношение.

Говори се, че Рая е похарчила всичко, което имала, с цел да го избави от пандиза. През февруари Явор бе арестуван в Банско да кара след приложимост на алкохол и опиати. През март предходната година пък другояче надареният артист още веднъж бе арестуван – този път за побой, нанесен над самата Рая. Въпреки всичко тя освен че не се разделя с него, само че продължава да го поддържа, харчейки всичко, което печели, с цел да го избави от проблемите с властта.

В момента дребният Бахаров съвсем не работи. На обичаната му ѝ се е наложило да търси спомагателна работа, с цел да устоя и себе си, и него. Предполага се, че точно по тази причина е решила да се опитва като тв водеща в предаването на своя другар Георги Тошев. В това няма нищо неприятно, стига да не е за сметка на потвърден експерт като Деси Стоянова, написа Уикенд.

Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. В петък актрисата единствено незадълбочено загатна за новата си работа със фотография и коментар на британски език, който в превод значи " Ново начало ". От " Преди обед " разгласиха друга нейна фотография на своята страница във Facebook, само че без никакъв коментар. Хората в екипа на шоуто се ядосват, че откакто години наред са диктували в слушалката на Сашо Кадиев въпроси, които да задава на гостите си, в този момент ще би трябвало да вършат същото и с колежката му Рая Пеева. И недоумяват за какво е нужно водещите им да са артисти, вместо хора, които фактически схващат от тази работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР