Поредна катастрофа е станала в участъка на автомагистрала Тракия край

...
Поредна катастрофа е станала в участъка на автомагистрала Тракия край
Коментари Харесай

Петима пострадали при сблъсък между бус и две коли на Тракия край Ямбол

Поредна злополука е станала в сектора на автомагистрала " Тракия " край Ямбол в посока Бургас, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Татяна Павлова. При 273 км на аутобана поредно са се блъснали бус и два леки автомобила, съобщи Българска телеграфна агенция.

Петима потърпевши при пътния случай са превозени в ямболската болница - две дами, мъж и две деца - на 4 и на 6 години. Едното дете и стара жена са с контузии на главата. По-сериозно ранен е мъжът, който е с гръдна контузия.

По-рано през днешния ден стана и друга злополука на автомагистралата. На 274-ия километър се удариха тир и лек автомобил. Шофьорът на колата - мъж на 46 години, е превозен в регионалната болница " Св. Пантелеймон " в Ямбол. Приет е в реанимацията с мозъчно разтърсване, огромна разкъсно-контузна рана на главата и фрактури, споделиха от лечебното заведение.

Движението продължава да се реализира в едната лента. Ограничено е прекосяването в изпреварващата. Трафикът се контролира от екипи на " Пътна полиция ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР