Поредна катастрофа е станала в Гложене днес, научи агенция BulNews.

...
Поредна катастрофа е станала в Гложене днес, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Извънредно! Дядка заби колата си в стълб в Гложене /снимки/

Поредна злополука е станала в Гложене през днешния ден, научи организация BulNews. Възрастен водач е забил колата си в електрически дирек. 
Инцидентът е станал преди към час на баира на влизане в селото откъм Бутан, където постоянно стават произшествия. Служебен автомобил се е блъснал в дирек за високо напрежение. По неофициална информация, колата е карана от възрастен човек, който е споделил, че за момент е задрямал и изпуснал ръководството. 
За благополучие при случая няма потърпевши хора. Нанесени са материални вреди по колата и стълба, известено и локалното електропреносно сдружение.
На местопроизшествието има полиция, придвижването в сектора е лимитирано. 
Баирът в Гложене закупи печална популярност след поредност от пътнотранспортни катастрофи, в това число и с човешка жертва. По искане на локалните, от Агенция „ Пътна инфраструктура ” сложиха защитно ограждение (мантинела) от едната страна на рисковия сектор. Мерките са взети след десетки произшествия и потърпевши парцели поради превишена скорост на рисковия завой, само че наподобява не са задоволителни, с цел да спрат злополуките. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР