Поредна жестокост над беззащитно животно. Жители на Искрец твърдят, че

...
Поредна жестокост над беззащитно животно. Жители на Искрец твърдят, че
Коментари Харесай

Брутална жестокост над коте в софийско село

Поредна свирепост над беззащитно животно. Жители на Искрец настояват, че мъж е затворил котка в капан, а по-късно я е залял с вряла вода. Животното не е издържало и е умряло, написа GlasNews.bg.

" Здравейте, взех решение да обявявам в групата това грубо действие. Искам да попитам индивида, тъй като той ще се познае тук, какво ти направи котето, че го затвори в капан и го заля с вряла вода ", гласи анонимна обява в обществената мрежа Фейсбук.

Към обявата е прикачена и фотография, на която се вижда котето, за което се твърди, че е починало в клетката. От мненията под обявата научаваме и името на собственичката на убитото животно - Елеонора Борисова.



" Котето е мое, само че не може да се върже, прескочи оградата и откри гибелта си. Да го беше изгонил, само че не - би трябвало да го убие с този капан. Нали и те носят душица ", написа дамата.

Жената твърди, че убийството на животното се е случило в централната част на Искрец.

" Сезирахме полицията, само че ограничения не се взеха. Това е неприемливо, това е подигравка, само че нещата няма да ги оставя по този начин. Убиецът на тази и още почтени души е Ацо Виденов ", безапелационна е Елеонора Борисова.

Жената добавя още, че ще сезира организациите за отбрана на животните у нас.

" Закони има, само че тук надали ще се задействат. Това е закононарушение, свирепост, умират в страшна тъга и болежка, и не може да им се помогне ", добавя Борисова. Тя има вяра, че индивидът, показал грубо отношение към котката й, ще си получи заслуженото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР