Поредна измама лъсва след финала на риалити формата Ергенът. Една

...
Поредна измама лъсва след финала на риалити формата Ергенът. Една
Коментари Харесай

Дениз и Виктория от „Ергенът” бесни: Виктор ни измами!


Поредна машинация лъсва след финала на риалити формата " Ергенът ". Една от най-запомнящите се участнички Дениз Хайрула показа, че се усеща разочарована от Виктор. На въпрос дали знае, че мачото е имал гадже по време на предаването, плеймейтката дава отговор:

" Не, само че към този момент знаем! ", като дефинира това като насмешка с участничките и феновете.

Хайрула показа, че сега няма никакви връзки с Виктор.

" Сега разбрахте ли за какво в действителност няма пръстен на финала?! Защото " ергенът " не беше ерген... ", отсече без грам терзания Дениз.
 Според Дениз предаването е било нагласено Според Дениз предаването е било нагласено
 
 
Победителката Виктория Капитонова е по-обрана в отговорите си във връзка с протичащото се зад кулисите на предаването. Но и тя загатва, че е осведомена с обстоятелството, че Виктор е бил привързан още по време на предаването.

" Виктор самичък сподели, че има жена до себе си. Доколкото разбрах, става въпрос за едно и също момиче преди и след предаването ", споделя финалистката, която съумя да настрои огромна част от феновете против себе си със странния си темперамент.

 
 Победителката Виктория схваща за гаджето на Виктор след финала Победителката Виктория схваща за гаджето на Виктор след финала
 

Рускинята е доста по-предпазлива от Дениз, която е безапелационна, че мацетата са били излъгани. Момичетата са обвързани със съществени контракти за конфиденциалност. Те изтичат идната година по това време, само че както Виктория се майтапи, " може да има клаузи доживот ".

 
 " Ергенът " не бил ерген
 

" Нали разбирате, че никой няма право да дава отговор на сходни въпроси. Това, че шоуто завърши, не значи, че договорите свършиха ", отговори Капитонова на въпроса дали предаването е било нагласено.

Секси девойките могат да издават единствено незначителни моменти от предаването. Виктория се оплаква, че в случай че в естествения живот обича да поспива по 8-9 часа, то в " Ергенът " не са им разрешавали да спят повече от 5 часа. Снимките са били извънредно натоварващи, написа

Колаж: България днес
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР