Поредна гавра с несъразмерните за тялото крака на Фики Стораро!

...
Поредна гавра с несъразмерните за тялото крака на Фики Стораро!
Коментари Харесай

Слави Трифонов Се Подигра С Фики

Поредна подигравка с несъразмерните за тялото крайници на Фики Стораро! Този път подигравката пристигна не от кого да е, а от Слави Трифонов, с който цялото семейство Стораро сякаш е в отлични връзки.

Откакто Фики стана известен, той е обект на жестоки обиди поради тънките си крайници, а в същото време здрави и напомпани ръце и плешки. През годините античалга съсловието правеше какви ли не колажи във фейсбук, с които да се присмиват на осанката на Фики.

В новия клип на Слави, който е напълно анимиран, водещият е показан в облика на върколак, Франкенщайн и други изчадия. В една от сцените той седи пред ужасната си сбирка от отрязани крака в буркани, като в един от тях има крайник и надпис „Фики“.

„Хората, които познават Слави, би трябвало да са наясно, че това е задявка, а не злонамерена насмешка.

Ако Фики няма възприятие за самоирония – доста тъпо и тъжно за самия него. Човек би трябвало да умее да се насмива над себе си“, безапелационни са наблюдаващи в музикалните канали, където към този момент е пуснато видеото към песента „Лош човек с положителни намерения“.

„Стораро-младши е над нещата и не би се засегнал за сходно нещо. Самият той нееднократно е казвал в компания, че няма крака“, бранят го върли почитатели.

Самата ария на Слави е нещо като чалга балада с анимация, която е провокативна и даже отблъскваща на моменти. В нея водещият пее на микрофон, който е отрязана ръка, музикант свири на парче от крайник, а в една от сцените Славито пие от черепа на русокоса мацка, в която е влюбен, написа „България днес“.

Вероятно всичко това е замислено като подбив, само че в последна сметка се е получило нещо, което е по-скоро гадно, в сравнение с смешно.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР