Поредна дупка се кани да поставя рекорди по брой спукани

...
Поредна дупка се кани да поставя рекорди по брой спукани
Коментари Харесай

Дупка в Кючука кърти рекорди по спукани гуми, шофьорите бесн...

Поредна дупка се кани да слага върхове по брой спукани гуми, изкривени джанти и вбесени водачи. Този път проблематичната яма е на бул. „ Александър Стамболийски “ в пловдивския квартал „ Кючук Париж “, тъкмо против Затвора.



Там всекидневно най-малко една кола пада жертва на отвора в асфалта, а седналият зад кормилото кълне и коленичи, с цел да сменя разпорената гума, че от време на време две.



„ Добре съм пристигнал съм и аз във клуба на разпорените гуми по бул. „ Александър Стамболийски “, написа иронично, само че с яд пловдивски водач в обществените мрежи.



Негови сътрудници по волан алармират, че целият бул. е посипан с дупки, а избягването им основава извънредно доста опасности. Други се майтапят, че булевардът е съвършен за кормуване. „ Ако не падне в дупка, значи ще стане непостижим водач “, гласи един от мненията в този дух.



Пловдивските водачи се надяват този бул. да претърпи ремонт, преди някоя дупка да се окаже повода за съдбовен инциден, както и да се вземе поради фактът, че целодневно придвижването по него е извънредно натоварено.



Единствената " добра " вест е, че тъкмо против пандиза има работилница за промяна и лепене на гуми.

фотоси: Фейсбук
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР