Поредна драма в Къщата на ВИП брадър. Замислено като Къща

...
Поредна драма в Къщата на ВИП брадър. Замислено като Къща
Коментари Харесай

Шеф Петров ридае във „ВИП Брадър“! Готов е да се откаже от детето си

Поредна драма в Къщата на " ВИП брат ". Замислено като Къща на любовта, трета седмица това непрекъснато следено място е всичко друго, само че не и кътче, раздаващо любов. Съквартирантите, всеки ВИП и всеки с претенциите си, намираха непрестанно мотив за междуличностни кавги. Най-гласовит измежду тях бе началник Петров. Зрителите, следящи риалити сагата, помнят неговите жестоки кавги с Мария, Антон, Енджи Касабие, даже с до неотдавна доближената до него Мегз. Не остана съквартирант, пощаден от острия му език (и междинен пръст).

След следващата задача, при която съквартирантите бяха разграничени на два воинстващи лагера, спечелилият тим бе награден с вкусна вечеря. Победените трябваше да се примирят със сухари и вода. Шеф Петров, който се оказа на страната на отбора-победител, се прояви в непредвидена светлина. Той изиска среща с Биг брат и направи неподозирано предложение.

Пред всевиждащото око на камерите Боби Петров се разплака и съобщи, че е подготвен да се откаже от среща с детето си, като в подмяна помоли Биг брат да позволи на " осъдените " да се причислят към вкусните пици, доставени в Къщата за спечелилите.

" Обичам ги всичките. Те заслужават това. Те бяха по-добрият тим, водиха война мъжки ", нареждаше през сълзи топ готвачът.

Запитан от Биг брат дали се срами от себе си до този миг и какви свои комплекси би показал, той отговори: " Моите комплекси ли... Те се виждат в профил. Те са като любовта. Последният човек, който вижда комплексите си, е този, който ги има " , съобщи Петров.

Молбата му бе задоволена, само че Биг брат му даде задача - обет за безмълвие. " Това е договорка , Боби. Нямаш право да приказваш до второ разпореждане ", съобщи Биг брат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР