Поредна драма с училен музикант, но този път в Стара

...
Поредна драма с училен музикант, но този път в Стара
Коментари Харесай

На кого толкова пречат уличните музиканти?

Поредна драма с училен музикант, само че този път в Стара Загора.

Юлия Тотева написа в обществената мрежа Facebook, че преди дни е попаднала на махленски музикант. Жената допуска, че момчето било на възраст към 18 години.  " Не го попитах навръх какъв брой години е, не е възпитано ", изяснява Тотева.

Уличният музикант е свирил на китара и е пеел, а определеното от него местоположение било на ъгъла на улица " Парчевуч " и улица " Цар Симеон Велики ".

Тотева написа, че е станала очевидец на това по какъв начин момчето е било проверено от органите на реда, които го попитали дали има позволение. Тя твърди, че това се е случило след сигнал.

" По сигнал на някой " доброжелателен " незает или пенсиониран злобар беше тествано от Общинска Полиция дали има позволение ", добавя дамата.

Именно въпросната обстановка предизвика Юлия да насочи питане в мрежата: 

" Нужно ли е младите, надарени, харизматични, внасящи страст и позитивен заряд хора да имат позволение за това? На кой може да пречи това дете с гения си? Колко коства това позволение? ", гласят въпросите на дамата.

Тотева е на мнение, че в Стара Загора се нуждаят точно от страстта, която предават уличните музиканти и добавя:

" Мисля, че на всеки ъгъл ще е по-добре да виждаме такива такантливи деца, а не просещи хора! Ако някой знае кое е това момче, апелирам да ми написа на персонални! ".

В мненията под обявата Петя Димитрова отбелязва, че е наложително уличните музиканти да имат издадено позволение.

" По принцип е наложително да има позволение, само че при всичко протичащо се надали е толкоз значимо ", написа Димитрова.

Николай Маринов пък споделя, че в Казанлък общинар се е обадил на полицията, с цел да вдигнат сергия на стара жена, която е продавала плодове и зеленчуци.

" Просто нашият народ е: Не е значимо на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! ", прибавя Маринов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР