Поредна драма с клиент на Виваком. Става въпрос за предплатена

...
Поредна драма с клиент на Виваком. Става въпрос за предплатена
Коментари Харесай

Драма с клиент на Виваком: Защо е нужно заради тяхна грешка аз да го отнасям?

Поредна драма с клиент на Виваком. Става въпрос за предплатена услуга за интернет, която внезапно се оказва неплатена. Абонатът е в смут след хиляди разправии. Публикуваме целия текст от Facebook с незначителна редакторска интервенция:

„ Виваком ли бе да го опишеш. От извесно време тази огромна компания изкупува дребните интернет снабдители, като да вземем за пример Net1. Голяма загуба за мен. Сега се боря с колоса, който е безсистемен и отблъскващ.


Имам предплатен интернет към обожепочившия Net1, чиято отминалост изтича на 12.11.21 година, само че за мой смут през септември ги купуват Виваком. Аз като съзнателен длъжник си авансирам интернета още на 11.10.2021 година в мол Парадайс, обаче през днешния ден Виваком ми пращат уведомление, че ще ми спрат услугата на 12.02.2022 година Защо бе положителни хора от Виваком?

Обаждам се естествено на съпорта, изчаквам всички простотии дето ги приказват преди да те свържат, и след консултация ми споделят да попълня формата в уеб страницата и да прикача фотография. Да но не става, формата си цикли от Open към директорията и не желае да прикачи заветния файл с доказателството, че съм си платила интернета.

Ама те си го имат в системата, за какво би трябвало да им изпращам фотография на касовата записка? Мога и банково извлечение да им пратя, в случай че формата в уеб страницата им работи, само че за какво е нужно поради тяхна неточност аз да си го отнасям?

Все отново пратих мейл без прикачен доказателствен материал и ми дадоха отговор в границите на работния ден и то с уверения, че казусът ми е решен “.

Коментарите:

– „ Отиди в офиса им, другояче няма оправия! “;

– „ Лелее смут! И аз съм към Нет1 “;

– „ Кошмарни са… Включих се към Нет 1, месец по-късно ги купиха Виваком и оттогава качеството на услугите им е непоносимо, а когато въобще съумях да се преборя някой да благоволи да ревизира какво се случва с интернета ми, оправданието им беше, че казусът е в рутера ми (купен преди месец и работещ идеално)… “

– „ Аз също бях към Нет1. Плащах на Виваком два пъти суми платени…, тъй като сменят абонатни номера без всички клиенти да са правилно осведомени за това. Първите ми заплащания отидоха в … небитието…кой ли ги е взел, в случай че не те? Отидох в офис да поговорим в какви връзки сме? Ами в никакви се оказа. В заварено състояние съм /защото съм била в Нет1/…гледам си старите малките екрани и нет…,а те просто взимат парите. Нямаме договор….та по този начин “.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР