Поредна драма с домашно насилие! Свекърва бие снаха си пред

...
Поредна драма с домашно насилие! Свекърва бие снаха си пред
Коментари Харесай

Свекърва преби и разкъса дрехите на снаха си пред очите на внучето си…

Поредна драма с домашно принуждение! Свекърва бие снаха си пред погледа на дребната си внучка.

За побоя излиза наяве от видео, оповестено във Фейсбук.

Драмата се разиграва в жилището на фамилията в Банкя.Младата майка се споделя Габриела и е на към 20 години, а съгласно мнения на нейни познати сега носи второто си дете, написа „Монитор “.

Хората, писали под видеото, считат, че свекървата е с душевен отклонения и упрекват сина й и мъж на Габриела, че не взима никакви ограничения против издевателството над жена си.

„Момичето е смислено, приключи учебно заведение и си гледа детето сносно. Свекърва й обаче е с психологични отклонения. Жалко за Габи и детето. Явно синът на този урод не желае да отбрани жена си и детето си ”, разяснява позната на Габриела във Facebook.

От скандалните фрагменти не излиза наяве за какво избухва разпрата сред двете дами.

В началото на видеото се вижда по какъв начин старата жена мощно и жестоко атакува младата. Чува се да изрича по неин адрес и нецензурни думи.

В това време дребното момиченце плаче и вика.

Разярената жена удря Габи с юмруци, ритници и я дърпа за косите. Малко по-късно стартира и да къса облеклата на момичето и я съблича гола.

„Как можа да има такива хора не мога да схвана?! Момичето е бременно с второ детенце и тази жена твърди,че обича сина си и внучето ли? Габи,не мисля,че мястото ти е там. А по отношение на тази жена, която е с доста ниска просвета е за лудницата. Поне пред детето да не прави такива циркове… Потресена съм! Държавата просто би трябвало да вземе някакви ограничения! ”, написа друга възмутена жена.

По-голямата част от хората поучават Габи незабавно да напусне въпросната къща. Други пък настояват, че тя също има виновност.

Мнение? Споделете! Нека го видят повече хора и някой да вземе ограничения!Побой пред очите на детето. Клипа ми беше пратен и нямам информация.

Публикувахте от Цитати от филми в 21 септември 2017 г.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР