Поредна атака с яйца срещу крал . Британската полиция арестува

...
Поредна атака с яйца срещу крал . Британската полиция арестува
Коментари Харесай

Поредна атака с яйца срещу крал Чарлз III


Поредна офанзива с яйца против крал. Британската полиция арестува млад мъж.

Чарлз III през днешния ден е бил на посещаване в град Лутън, северно от Лондон, с цел да открие храм. По време на обиколката някой почнал да хвърля яйца по него, само че за благополучие нито едно не съумяло да го уцели.

Полицията в Бедфордшър заяви довечера, че обвиненият, за който се счита, че е на възраст сред 20 и 30 години, е бил задържан пред кметството на Лутън и отведен за разпит.

Преди към месец и брачната половинка му Камила също бяха замеряни с яйца по време на посещаване в Йорк, Северна Англия. Яйцата и тогава пропуснаха кралската двойка.

„ Тази страна е издигната с кръвта на плебеи “, извика мъжът, който беше задържан от полицията малко по-късно и по-късно освободен под гаранция.

, който ще бъде коронясан през май, не е толкоз известен като майка си. Елизабет II беше напряко обожавана от британците. След нейната гибел през септември известността на сина ѝ се увеличи.

Въпреки това обаче принц Уилям и брачната половинка му Кейт остават по-обичани и харесвани от настоящия сега монарх, означават кралските хроникьори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР