Поредна акция по премахване на незаконни постройки ромски се е

...
Поредна акция по премахване на незаконни постройки ромски се е
Коментари Харесай

Премахнаха цигански катун в кв. Малинова долина в София

Поредна акция по унищожаване на противозаконни постройки ромски се е провела в кв. " Малинова котловина " в София на 27 и 28 юли т. година Тя е третата акция за годината, откакто сходни са осъществени в дните 27-28 април и 22-23 юни, оповестяват от администрацията на столичния регион " Студентски ".

С помощта на екскаватор са съборени противозаконни постройки, наподобяващи самоделни палатки. Мястото е почистено и от голям брой найлонови, пластмасови, дървени и строителни боклуци , оставени от нелегално пребиваващите там роми.

Премахването на нерегламентираните постройки се провежда от районната администрация взаимно със Столичния инспекторат, Общинска полиция, 7-мо Районно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи, общинско дружество " Екоравновесие " и организация " Закрила на детето ". То се прави със заповед от направление " Архитектура и градоустройство " към Столична община.
 В разгара на летния сезон, бутат противозаконни постройки в къмпинг Арапя
В разгара на летния сезон, бутат противозаконни постройки в къмпинг Арапя

Собственикът на парцела е уведомяван неведнъж, че къмпингът е противозаконен и постройките би трябвало да бъдат отстранени

Администрацията на столичния регион " Студентски " се стреми посредством систематични дейности да не разреши да се появяват противозаконни номадски поселища в кв. " Малинова котловина ". През последните четири години са проведени десетки акции , с които е предотвратено заселването на нелегално пребиваващи фамилии от малцинствените групи в квартала.
 Премахват противозаконни обекти в центъра на София
Премахват противозаконни обекти в центъра на София

Вече са отстранени над 350 противозаконни преместваеми обекти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР