Поредицата Splinter Cell се завръща, но за съжаление не по

...
Поредицата Splinter Cell се завръща, но за съжаление не по
Коментари Харесай

Ubisoft опорочи и Splinter Cell с мобилна игра

Поредицата Splinter Cell се завръща, само че за жалост не по метода, който очаквате и заслужавате. Вместо следващото стилно стелт премеждие, получаваме евтина мобилна игра: Tom Clancy’s Secret Project Alpha.
Както може да си визиите, това не е нито шутър, нито стелт, а ролева игра в хазартен gatcha формат, която разчита най-много на шанса и микротранзакциите, с цел да сглобите екип от герои от поредиците Division, Rainbow Six, Ghost Recon и Splinter Cell на Ubisoft . След това имате разполагаем акция и мултиплейър режим, а сраженията са 5 на 5. Всеки мач има Skill Rating, който се употребява, с цел да видите какъв брой мощен би трябвало да е вашият тим преди да стартира. Присъстват всички нормални за формата глупави действия като ежедневни събития, кланове и други

Може да надграждате всеки от бойците си до най-много от пет звезди, с цел да увеличите техните умения, както и да употребявате тактически инструкции, с цел да обърнете хода на борбата.

Малко иронично, сега е в бета версия и може да я свалите гратис от Гугъл Play Store и App Store. Друг е въпросът дали в действителност има смисъл.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР