Поредицата промени в законодателството, които целят да ограничат изтичането на

...
Поредицата промени в законодателството, които целят да ограничат изтичането на
Коментари Харесай

Бушон от Пещера изпра фирмата на бивш зам.-министър и баща на пловдивски борец срещу корупцията

Поредицата промени в законодателството, които целят да лимитират приключването на големи средства от Данък добавена стойност чрез продажба на закъсали компании на сиромаси с многомилионни задължения, към този момент не може да пресече порочната процедура. Чистачът е главен състезател в схемата, а услугата към този момент се е трансформирала в съвременна специалност. От нея постоянно се възползват и представители на властта.

При обзор на притежателите на компаниите в портфолиото на един от първенците в почистването - Владимир Николов Пройчев от Пещера, се чете името на някогашния зам.-министър от времето на Тройната коалиция Ангел Чакъров, осведоми.

През 2013 година той е продал една от фамилните си компании - " Лама Трейдинг ", на Пройчев със отговорности към Национална агенция за приходите от близо 1,2 млн. лв..

Много забавен и значим факт е , че Ангел Чакъров е татко на самообявилия се за демократ и герой против корупцията в Пловдив Любомир Чакъров,. 

Същият даже ще дава на следващия ден конференция на тематика корупцията в община Пловдив. Би било почтено пред обществото, на тази конференция първо да разяснява фамилните данъчни практики и дали той ги поддържа. Важно е децата на " алените схемаджии " от близкото мрачно минало на страната ни, да застават намерено пред обществото, когато желаят да заемат дейна роля в политическия и публичен живот на града ни. Важно е когато търсят отговори, първо те самите да дадат такива!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР