Поредицата от три предни победи на Дижон от началото на

...
Поредицата от три предни победи на Дижон от началото на
Коментари Харесай

Серията на Дижон приключи

Поредицата от три предни победи на Дижон от началото на сезона в Лига 1 завърши. Тимът от Източна Франция загуби с 0:2 от Каен в мач от четвъртия кръг на френския шампионат. Енцо Кривели откри в 21-ата минута, а в самия завършек на мача Клаудио Бовю подпечата триумфа на нормандците. Въпреки провалянето Дижон остава на втора позиция в подреждането с актив от девет точки. Каен пък записа първи триумф и сега е на десето място с пет точки.

Първа загуба записа и Лил. “Кучетата” бяха надиграни от Анже с 0:1. Исмаел Траоре бе създател на гола в 60-ата минута. Томас Мангани бе изпъден малко по-късно, само че това не попречи на крайната победа. Това бе първи триумф за отбора от Западна Франция. Лил е на четвърта позиция със седем точки, до момента в който Анже към момента е предпоследен с три.

Монпелие взе най-малък триумф при визитата си на Реймс. Единственото попадение бе дело на Амброаз Ойонго в 77-ата минута. И двата отбора имаха по няколко положения за гол до края, само че в последна сметка насладата бе за южняците, които към този момент имат седем точки и са на пета позиция. Реймс пък е с една по-малко на осма.

Нант записа първи триумф, откакто се наложи с 3:2 като посетител на Страсбург. Людовик Ажорк откри за домакините, само че още преди почивката “канарчетата” обърнаха. Стефан Митрович си означи автогол, а по-късно Лукас Еванджелиста даде преднина. В средата на втората част Емилиано Сала вкара трети гол за Нант, а малко преди края Нуно да Коста понижи за Страсбург, само че за повече нямаше време. Нант е на 15-а позиция с четири точки, Страсбург също има толкоз, само че по-добрата голова разлика го праща на 13-о място. Лига 1 4 кръг, събота 1 септември  Дижон 0:2краен резулат  Каен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР