Поредицата 50 нюанса със сигурност е най-голямото предизвикателство за Дакота

...
Поредицата 50 нюанса със сигурност е най-голямото предизвикателство за Дакота
Коментари Харесай

Как тренират Дакота Джонсън и Джейми Дорнан

Поредицата " 50 нюанса " сигурно е най-голямото предизвикателство за Дакота Джонсън и Джейми Дорнан до момента. Актьорите освен съумяха да разчупят кино афишите с пикантните си осъществявания, само че трябваше да преглътнат всички терзания и да се покажат голи пред всички.

Доколко осъществяванията в Червената стая са авансово тренирани си остава загадка. Но при голите тела на Ана и Крисчън няма място за измами.

Публикация, споделена от 50shadesofDamie❤ (@shadesgreydarkerfreed) на Яну 27, 2018 в 10:56 PST

Затова и значима част от предварителната подготовка за всеки филм е особено направен режим от тренировки. Личен треньор на актьорите е Рамона Браганза. Тя е работила с доста известни персони и е известна със своето предписание " 3-2-1 " .

То е създадено особено за сходни случаи - артисти, които би трябвало да се приведат в подготвеност за пред камера, в обстановки с лимитирано време и съоръжение. Често тренировките се случват на или наоколо до снимачната площадка. А резултатът от всички е забележим за всички.

Публикация, споделена от Ramona braganza (@ramonabraganza) на Яну 26, 2018 в 10:53 PST

Браганза тренира Дакота и Джейми в границите на пет месеца по време на снимачния развой на втората и третата част от поредицата. През това време Джонсън извършва прецизно четири пъти в седмицата 25-минутна стратегия от извършения , формирана от треньорката.

Рамона е безапелационна, че е доста по-добре да се тренира за по-кратко време с висока активност , в сравнение с да се прекарват часове наред във фитнеса.

Дорнан пък тренира с Рамона един път или два пъти седмично. Актьорът не е спирал да поставя грижи за физиката си , по тази причина към него тя е имала по-малко условия. Акцентът при него е сложила върху упражненията за крайници.



При Дакота акцентът е бил върху стягането на мускулатурата , тъй като тя очевидно няма потребност да смъква килограми. Но пък спомагателна доза убеденост в никакъв случай не е непотребна.

Към Джонсън Браганза е подходила като към танцьор - тренировки за мощ, устойчивост и акцент върху вярната стойка. Питалес, йога и кардио , настрана от тренировките, също са съдействали актрисата да не се тормози да се съблече пред камерите.

Разбира се, храненето е не по-малко значимо от тренировките . На Джейми инструкторката е предложила банкет на повече протеини. И е щастлива, че и двамата са съумели да усвоят нейното предписание " 3-2-1 ", което се ползва и за храненията - значими са пропорциите, по-често хранене с по-малки количества.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР