Поредица от скандали, включително убийството на Сара Еверард от Уейн

...
Поредица от скандали, включително убийството на Сара Еверард от Уейн
Коментари Харесай

700 разследвания, стартирани след обаждания до службата за борба с корупцията на Met Police, докато националната гореща линия работи

Поредица от кавги, в това число убийството на Сара Еверард от Уейн Коузънс и разкриването на Дейвид Карик като сериен изнасилвач, водени Met ще бъде първата мощ, която ще стартира да употребява услугата през ноември 2022 година

Услугата се състои от уеб страница и гореща линия, с цел да се даде опция на обществеността да оповестява за държание на полицията, което ги тормози.

Вече ще бъде наличен за отчети за силите в Обединеното кралство, онлайн или посредством позвъняване на 0800 085 0000, и ще се ръководи от Crimestoppers, самостоятелната благотворителна организация, която ще разрешава анонимни сигнали.

Потенциални закононарушения като като офицери, личен състав или доброволци, които може да вземат подкупи, злоупотребяват с позициите си и малтретират сътрудниците си, могат да бъдат докладвани.

Случаи на хипотетичен расизъм, хомофобия, женомразство или дискриминация против хора с увреждания също могат да бъдат подчертани.

„ В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР