Поредица от протести и шествия се провеждат в цялата страна

...
Поредица от протести и шествия се провеждат в цялата страна
Коментари Харесай

В деня на труда! Поредица ПРОТЕСТИ: НЕ на корупцията, мизерията и бедността!

Поредица от митинги и шествия се организират в цялата страна на празничния 1 май. Българска социалистическа партия провежда митинг, разгласен против корупцията, мизерията и бедността.

Пред паметника на Незнайния боец се чака на площад „ Александър Батенберг” да се съберат хиляди, с цел да изразят своето предпочитание за почтени приходи, както и да се разгласят "срещу корупцията, която ограбва труда им ", оповестяват от партията.

Протестното шествие ще мине по маршрута: пл. „ Ал. Невски” – ул. „ Г.С.Раковски” – бул. „ Дондуков” – пл.”Независимост” пред Министерския съвет.

След края на митинга стартира Празник на свободното слово и свободните медии пред Народния спектакъл „ Иван Вазов”.

Във Варна служащи от разнообразни браншове, синдикални организации и работен сдружения излизат дружно на общо шествие. Към него ще се причислят и служащи от София, Видин и Димитровград, служащи от химическата промишленост и превоза, пенсионерските организации във Варна, както и представители на синдикални организации от Сърбия и Хърватия.

Пред Народното събрание се събират родители, с цел да покажат възмущението си от законите и неравнопоставеността сред тези, които не получават детски добавки и тези, които нямат право на тях. От 11 часа може да се включите в митинга пред Народно събрание, в случай че и вие не сте съгласни с това.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР