Поредица от опасни маневри на път край Пловдив се разминаха

...
Поредица от опасни маневри на път край Пловдив се разминаха
Коментари Харесай

Междуградски автобус шпори с висока скорост, засича коли наред

Поредица от рискови маневри на път край Пловдив се разминаха на косъм от случай, алармира читателка на TrafficNews.bg.  В основната настояща роля е водач на междуградски рейс, който бързал повече от всички останали водачи. Очевидно в бързината си не запомнил и правилника за придвижване както и обстоятелството, че не е самичък на пътя и рискува както живота на пасажерите, по този начин и този на останалите водачи. Действието се развива в петък към 7 часа на пътя Поповица – Пловдив. Заради ремонта на автомагистралата пътят е претрупан с камиони и тирове, а в тази ситуация придвижването било в допълнение затруднено от мъгла.

„ Въпросният рейс караше с много над допустимата скорост (редовно го засичам, пътувайки за работа) Пред мен имаше тир, водачът се опита да ме изпревари, в този миг против нас се появиха коли и тогава най-безобразно рейсът ми засече пътя. Трябваше да спра и да отида в банкета, с цел да не се ударим. Това се случи и още няколко пъти пред мен ”, споделя нашата читателка.

Всичко това се случва в сектор с ограничаване от 40 км/час, а съгласно свидетелката водачът на рейса е карал с над 90 км/час и то при изискване на понижена видимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР