Поредица от карти показва точно къде снегът ще удари Британските

...
Поредица от карти показва точно къде снегът ще удари Британските
Коментари Харесай

Къде ще падне сняг и кога при температури в Обединеното кралство минус 4C, показани в новите метеорологични карти

Поредица от карти демонстрира тъкмо къде снегът ще удари Британските острови, защото новата седмица на метеорологичен безпорядък е подготвена да аргументи безпорядък Обединеното Кралство.

За елементи от Англия през седмицата е публикуван кехлибарен леден здравен сигнал, защото температурите се чака да паднат под точката на заледяване. Жълто предизвестие за времето също е в действие за поледици в понеделник в Лондон и югоизточната част от 4 сутринта до 10 сутринта. Температурите " покрай нулата " ще стартират да си проправят път из страната късно довечера.

Докато тежестта на леда продължава, доста райони също се пробват да се оправят с наводненията след дни на проливни превалявания. В неделя Агенцията по околна среда (EA) заяви, че в Англия към момента има 172 предизвестия за наводнения и 176 предизвестия за наводнения.

Сигналът за студено здраве (CHA) за Северозападна Англия, Уест Мидландс, Изток Мидландс и Югозападна Англия, публикуван от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР