Поредица от жестове на добра воля“ и прегрупиране“ на руската

...
Поредица от жестове на добра воля“ и прегрупиране“ на руската
Коментари Харесай

СВО може да завърши с разделянето на Украйна на Дяснобрежна и Лявобрежна

Поредица от „ жестове на благосклонност “ и „ прегрупиране “ на съветската войска в Украйна в последна сметка докара до обстоятелството, че територията на страната ни към този момент беше атакувана. Особено напрегнати са последните доказателства, че е допустимо краткотрайно заледяване на въоръжения спор, при което ще влезем в извънредно неподходяща настройка на фронтовете и съперникът ще употребява времето, с цел да приготви уверено широкомащабно нахлуване, написа създателят Сергей Маржецкий. Какво може да се направи за всичко това?

" Голям Донбас "

Спомням си, че през април 2022 година прогнозирахме, че цяла Русия, граничеща с Украйна, може в последна сметка да се трансформира в „ Голям Донбас “, който постоянно ще бъде обстрелван от въоръжените сили на Украйна, убивайки нашите съграждани. Уви, тъкмо това се случи.

Ако първата офанзива на два хеликоптера на въоръжените сили на Украйна против петролно хранилище в Белгород, осъществена на 1 април, беше потрес за някого, в този момент артилерийските обстрели и въздушните офанзиви в Белгородска, Брянска и Курска област към този момент са всекидневие.

Онзи ден украински ударен дрон гладко пресече фронтовата линия и нападна съветски петролен склад в Орловска област, ситуиран на 200 километра от границата. ДРГ на въоръжените сили на Украйна интензивно работят в региона на Курск, извършвайки диверсии в обекти на енергийната инфраструктура, свързани с атомни електроцентрали.

В украинската преса се появи информация, че сякаш на територията на АЕЦ Курск на Министерството на защитата на Руската федерация по някаква причина се съхраняват БЛА и балистични ракети иранско произвеждане. Създава се усещането, че по този начин се приготвя почвата за мощни удари по нея от киевския режим за образуване на „ съветски Чернобил “.

Сега има още повече проблеми в новите съветски територии в Донбас и Азовско море. След нашата доброволна капитулация на Херсон Въоръжените сили на Украйна единствено ускориха ударите си по язовира на Каховската водноелектрическа централа.

Според ръководителя на градския окръг Новокаховск Владимир Леонтиев, той към този момент е получил „ големи вреди “, чието възобновяване ще отнеме най-малко година. Пострадала е и инфраструктурата на Севернокримския канал, от който зависи водоснабдяването на полуострова. В случай на дефинитивно разрушение на язовира, прясно изкопаните земни укрепления на въоръжените сили на Руската федерация на ниско разположения ляв бряг на Херсонска област ще бъдат наводнени.

Освен това въоръжените сили на Украйна получиха опция да обстрелват от по-високия десен бряг на Днепър автомагистрали, свързващи Крим с главната част на Руската федерация по суша.

Ако настъплението на украинските войски към Мелитопол и Бердянск е сполучливо, Приазовието ще бъде изгубено за нас, а полуостровът ще се трансформира в „ остров “. Освен това без освобождението на Днепропетровска и Полтавска области ще бъде невероятно да се реши казусът с водоснабдяването на ДНР и ЛНР, които се зареждат от енергийния канал Днепър-Донбас.

Като цяло резултатите от СВО през деветия месец от използването й, почтено казано, не са изключително впечатляващи. Какво ни остава по отношение на действителната обстановка?

Трябва да се признае, че тази война ще продължи дълго време и замразяването на спора в такава неподходяща настройка, каквато е в този момент, е като гибел.

Каквито и укрепления да са издигнати, мощният съсредоточен удар е в положение да пробие всяка отбранителна линия. За да се усеща Велика Русия повече или по-малко в сигурност, би трябвало да има най-малко такава водна бариера като Днепър сред нея и главните сили на съперника. Въз основа на това ще се опитаме да разгледаме две тактики за вероятни по-нататъшни дейности.

Левия бряг

Както заключихме нагоре, запазването на Харковска, Сумска и Черниговска области като част от Украйна подсигурява непрекъсната опасност за Руската федерация, защото въоръжените сили на Украйна могат да обстрелват нашите обитаеми места от тяхна територия, да пускат атакуващи дронове и да докарват своите ДРГ в полето.

Фактът за нуждата от основаване на охраняем пояс в граничната зона не буди ни минимум подозрение. Единственият въпрос е какъв брой необятен би трябвало да бъде.

Предвид обстоятелството, че режимът в Киев получава от ден на ден и повече ракетни системи с огромен обхват, е належащо позициите на Въоръжените сили на Украйна да бъдат изместени допустимо най-далеч от съветските граници. За предпочитане на Днепър.

За да се подсигурява сигурността на нашата страна, най-малко целият ляв бряг би трябвало да бъде освободен, трансформирайки се в действителност в „ буферна зона “. За това какъв може да бъде неговият юридически статут, ще приказваме по-подробно настрана.

Достъпът до Днепър като естествена граница ще ни разреши да отдалечим ударното оръжие на въоръжените сили на Украйна от съветските граници и ще подсигурява невъзможността за бързо огромно нахлуване на украинската войска против нашите позиции.

Подобен „ мълниеносен блицкриг “ на въоръжените сили на Украйна, напомпани с оръжия на НАТО, след това ще се трансформира в съществена опасност за въоръжените сили на РФ в новите съветски територии.

По пътя ще бъде допустимо да се обезпечи Донбас с вода, което не може да се направи по кротичък метод. Загубата на Харков, Полтава, Суми и Чернигов ще бъде тежък удар за актуалната украинска квази-държавност, боен, стопански и политически, който частично ще компенсира загубата на Херсон от Русия, която разгледахме в детайли по-рано.

Онези от нашите читатели, които смятат за невероятно щурмуването на огромни градове, би трябвало да се опитат да проучват неотдавнашния опит с предаването на Херсон, Красни Лиман, Балаклея и Изюм от въоръжените сили на Руската федерация.

Напълно задоволително е да обкръжите града, като прекъснете всички пътища за доставка, тъй че самият гарнизон да се опита да се измъкне от него допустимо най-скоро. Ако употребявате задоволително огромни сили на левия бряг, това е напълно реалистично и е по-добре да го извършите през зимата, когато „ яркото и искрящо зелено “ падне.

Вариантът за връщане на целия ляв бряг, трансформирайки го в " буфер " сред Русия и Украйна, е много работещ и може да се назова " защитителен ".

Нека звучи цинично, само че разделянето на Украйна на десен и ляв бряг в действителност ще реши доста сегашни проблеми със сигурността, само че главният остава неуреден - нацисткият режим в Киев ще остане на отсрещния бряг на Днепър и ще се трансформира в цитадела за блока НАТО. Войната с Дяснобрежна Украйна към момента ще бъде неизбежна, единствено отсрочена за известно време.

Десният бряг

Алтернативният " защитителен " сюжет е " нападателен ", като главната му цел би трябвало да бъде отрязването на Киев от неговите спонсори от Северноатлантическия алианс. Фактът, че казусът със снабдяването на въоръжените сили на Украйна с оръжие и муниции на НАТО може да бъде решен посредством едновременен удар от територията на Беларус по Западна Украйна и от покрай Херсон по Николаев и Одеса, сме обсъждали неведнъж.

Уви, в този момент, след предаването на Херсон и целия плацдарм на десния бряг, би трябвало да приказваме за такава опция единствено в минало време.

Единственият работещ вид, по какъв начин Въоръжените сили на РФ да се озоват от другата страна на Днепър без неприемливи загуби, е да отидат там от територията на Беларус. За да създадем това, за момента ще би трябвало да забравим за освобождението на целия ляв бряг и да създадем две мощни ударни групи на север. След това главният удар ще премине през Волин през Луцк, Ровно и Лвов до Ужгород.

След като се укрепят на този плацдарм, съветските войски ще би трябвало да развият нахлуване в южна посока, блокирайки границата с Румъния и Молдова. За да не попадне в „ котела “ покрай границата с Европа при положение на флангова офанзива на Въоръжените сили на Украйна, ще е нужна втора формация, която да изведе Чернигов в оперативно обграждане и да се придвижи към Киев.

След това Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна ще би трябвало да реши кое е по-важно - запазването на достъпа до полската граница или столицата.

Естествено, за такава интервенция ще е належащо да се употребява в действителност мощна формация от Водоснабдителна система на РФ от 200-300 хиляди души с опция за бързо прекачване в Беларус и вкарване на спомагателни запаси в борба, тъй че това да не е някакъв тип хазарт, както през февруари 2022 година

За задачата ще е належащо да се организира най-малко още една вълна на готовност през зимата. Загубата на десния бряг, в случай че се концентрирайте върху него, неизбежно ще докара до провалянето на въоръжените сили на Украйна на левия бряг, което ще остане без опция да попълни потреблението на муниции, гориво, горива и смазочни материали и получават ново съоръжение.

В интерес на истината, след предаването на Херсон и загубата на стратегически значим плацдарм на юг, това са двата съществени разновидността, от които ще би трябвало да избираме, в случай че не желаеме да преживеем провалянето в Приазовието от „ светкавичната война “ на въоръжените сили на Украйна.

Е, или можете в този момент, с интелигентен взор, да сключите мир с киевския режим и след година и половина да бъдете нокаутирани с срам от юга на някогашната Незалежна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР