Поредица от действия на ВиК оператора Кюстендилска вода ЕООД подобриха

...
Поредица от действия на ВиК оператора Кюстендилска вода ЕООД подобриха
Коментари Харесай

Подобрени са качеството на питейната вода и състоянието на водопреносната мрежа в с. Мурсалево 


Поредица от дейности на ВиК оператора „ Кюстендилска вода ” ЕООД усъвършенстваха качеството на питейната вода в с. Мурсалево, община Кочериново. По график, координиран с кметския наместник на обитаемото място, на 29. 05. 2023 година е почистено и измито главното водохващане „ Робовица ”. За времето от 07. 06. 2023 година до 09. 06. 2023 година е осъществено разчистване на санитарно-охранителната зона на напорните резервоари, а на 12. 06. 2023 година е почистен главно огромния контейнер за с. Мурсалево. Измиване на дребния контейнер на селото е осъществено на 20. 06. 2023 година Същевременно е промита вътрешната водопроводна мрежа, а до края на актуалната седмица ще завърши ремонта на хлораторното помещение.
Всички действия в с. Мурсалево са осъществени след координиране с кметския наместник на селото и в наличието му, а приключването им е удостоверено с протокол, подписан от него и „ Кюстендилска вода ” ЕООД.
Подобряване на услугата, предоставяна от ВиК оператора и повишение качеството на питейната вода са спред главните цели на „ Кюстендилска вода ” ЕООД. Дружеството продължава с дейностите за осъществяването им на територията, която обслужва.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР