Пореден здравословен проблем ще удари за по амбициите на Байерн

...
Пореден здравословен проблем ще удари за по амбициите на Байерн
Коментари Харесай

Байерн губи Толисо за шест месеца

Пореден здравословен проблем ще удари за по упоритостите на Байерн (Мюнхен) за заключителен спринт на сезона, сходен на миналогодишния, оповестява “Билд”. Корент Толисо е скъсал мускулно сухожилие, което може да го извади от терените до шест месеца. Нелепата контузия е станала на подготовка и то при опит за удар, а не при прикосновение със съотборник, добавя медията.

От началото на сезона баварците имаха редица здравословни проблеми и с ковид, и с други контузии на съществени играчи, като даже се наложи една от емблемите на клуба - Томас Мюлер да бъде прибиран със специфичен медицински аероплан от Катар, откакто даде позитивна проба за COVID-19 на Световното клубно състезание, което пък бе извоювано от играчите на Ханзи Флик. В момента той е изолира, а заради контузии са навън още Серж Гнабри, Дъглас Коща и Бенжамен Павар.

Самият Толисо има едвам 14 мача в Бундеслигата през тази акция, защото на два пъти имаше мускулни проблеми, които го вадиха от терена. Байерн е лидер е класирането на Бундеслигата с 49 точки от 21 мача, втори е Република България (Лайпциг) с 44.
Бундеслига 22 кръг, събота 20 февруари  Айнтрахт Франкфурт 16:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР