Пореден успех за спорта в община Марица“. Две момичета от

...
Пореден успех за спорта в община Марица“. Две момичета от
Коментари Харесай

Пореден успех за спорта в община „Марица“

Пореден триумф за спорта в община „ Марица “. Две девойки от футболния клуб на с. Скутаре „ Траките 2007 “ са поканени да се включат в националния тим по футбол за девойки.
Прочетете още
Йорданка Параскова /12/ от с. Скутаре и Никол Стоилова /13/ от с. Рогош упражняват по три пъти седмично, в продължение на година и половина, като Йорданка е опорен халф, а Никол е централен или десен бранител. Те са получили предложения за националния отбор, след което са взели участие дружно с него в двудневен лагер-сбор в Пловдив. На финала се е състояла контролна среща с момчетата на ФК „ Ботев “ U12, на която двете девойки са се показали чудесно.

„ Това е справедливо самопризнание за високото равнище на спортните школи, чието развиване община „ Марица “ поддържа с всички старания и средства. Спортът възпитава, прави децата ни по-здрави и е един от методите те да се научат на труд, непримиримост, дисциплинираност и да се стремят към все по-високи достижения освен на терена, само че и в живота “, уточни кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов. Той пожела на двете девойки триумфи и да показват почтено България и община „ Марица “ във всички надпревари.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР